Dezacord.

E un subiect care ma chinuie de la o vreme si anume jindul fetelor de 17-18 ani dupa cei de 20-25. Atunci cand vezi o pustoaica jucand hockey cu amigdalele unui “barbat” in toata regula e firesc sa-ti pui intrebari, nu?

Dorinta ardenta a majoritatii domnisoarelor a devenit “o problema” a mea din cauza faptului ca desi acest fenomen a pornit de la cateva pupeze senzuale (moment in care nu ma deranja – in general pupezele nu sunt genul meu), acum s-a extins pana si la pisicutele de soi, care obisnuiau sa-mi placa. Bineinteles, daca m-as stradui sa gasesc un motiv bun pentru preferintele madmoazelelor, as intelege probabil aspiratia spre conceptul de “maturitate”. Paradoxul e ca desi nici macar una nu se maturizeaza, toate incep sa frecventeze marele bordel al tranzitiei fetita-femeie.

Advertisements

 1. Paula

  Tu mereu vei si in dezacord cu “pisicutele” tale de soi.

 2. zise “barbatul” matur si frustat din el…
  cu totii am putea spune cu certitudine la ce grup se restrang, de fapt, cele spuse…si chiar am putea preciza si care sunt persoanele in cauza.
  in primul rand, tu, ca o persoana ce pretinde a cunoaste atat de bine aceasta categorie de “madmoazele” ar trebui sa arunci o privire ceva mai atenta in propria persoana si sa observi, fara prea multa mirare, ca gradul tau de maturitate nu echivaleaza nici macar cu jumatate din cel al “madmoazelelor”.in timp ce ele aspira doar la o mai buna cunoastere, evoluand, treptat, tu nu faci decat sa stagnezi. asadar, o data cu cele spuse, ma intreb daca nu cumva, intr-un asemenea context, e absolut normal sa tindem spre o varsta mai mare…un alt paradox (ciudat, dar se pare ca suntem inconjurati de ele) ar fi ca tu nu ai nimic impotriva unei “pisicute de soi” ce prefera un “barbat” de 30 de ani, dar esti total contrariat cand varsta scade cu 10…cine ar putea sa te mai inteleaga?
  un sfat ar fi incerci sa iti traiesti propria viata, fara comparatii permanente intre tine si altii, intre ideile tale si ale altora, intre esecurile tale si succesele altora.
  varsta conteaza intr-o masura foarte mica…si desi cu totii stim cum sfarsesc relatiile de tipul “17-20(25)”, as putea sa iti dau suficiente exemple care se abat de la regula…(in contexul in care nu toti vor acelasi lucru…)

 3. Chiri

  nu stiu cine spunea odata ca “calitatea unui text e direct proportionala cu numarul de persoane care se regasesc printre randuri”. Se pare ca textul e bun in cazul asta, iar voi va iubiti cam prea mult ca sa va intelegeti, deci mai bine cadeti la pace :) . (si scuzati cacofonia de mai sus)

 4. x

  Iordash are una din clasa 7-a …calmati-va…uite aia pisi mah!:))
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


 • ceva mai serios…

  "într-o lume lipsită de melancolie, privighetorile s-ar apuca sa râgâie." E.M. Cioran
 • January 2010
  M T W T F S S
      Feb »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • ——————————————————–

 • Blog Stats

  • 8,673 views since 24.01.2010
 • ——————————————————–

 • ——————————————————–

 • RSS o betie de cuvinte

 • ——————————————————–

 • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

  Join 4 other followers


%d bloggers like this: